Барај
домамапа на сајтотконтакт

Alternative content

 

АРХИТЕКТУРА + ДИЗАЈН

Студиото ДОМИНУС е основано во Скопје во 1996 год., oд страна на ДИА Соња Наковска. Почна со извонредно познавање на архитектурата и со интерес за иновација. Активностите вклучуваат проекти за јавни и станбени згради, вклучувајќи и внатрешен дизајн со сите потребни фази.

© DOMINUS 2008 All rights reserved | Vertigo NME